iDrinkwater App

iDrinkwater App

iDrinkwater App

Bij de naam iDrinkwater denk je misschien aan een app die vertelt waar je schoon drinkwater kunt vinden. Of een app die je de weg wijst naar horecagelegenheden waar je kraanwater kunt drinken (maar nee, die app bestaat al en heet KRNWTR). iDrinkwater is ‘gewoon’ een app die je eraan herinnert om genoeg te drinken. Zeker als de temperatuur boven de dertig graden komt.

 

iDrinkwater waarschuwt zodra het tijd is om weer een flink glas water achterover te slaan. Je kunt nu kiezen uit drie waarschuwingstonen (kort, normaal en lang) en je kunt het aantal dagelijkse notificaties ook aanpassen. Met de plusknop geef je aan dat je een glas hebt gedronken, met de minknop haal je eventuele vergissingen weg. Een cirkeldiagram geeft aan hoeveel procent van je dagelijkse waterbehoefte je al hebt binnengekregen.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
iDrinkwater App
iDrinkwater App
Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden