Lonely Planet Travel  App

Lonely Planet Travel App

Lonely Planet Travel App

Lonely Planet is een app die in een klap alle stadsgidsen kan vervangen, zodat het nooit meer nodig is om met een boekje door de straten van een grote stad te slenteren. Daarnaast is Lonely Planet net een stukje slimmer dan de gemiddelde stadsgids.


Binnen de app heeft de gebruiker zelf de mogelijkheid om tegen betaling digitale stadsgidsen te downloaden. Naast deze stadsgidsen, waar de app zich voornamelijk op richt, worden ook gesproken audiotoeren en taalgidsen aangeboden. Het opvallende aan de digitale stadsgidsen, is dat deze voor het grootste deel op dezelfde manier zijn opgebouwd als traditionele stadsgidsen. Zo wordt er voor elke stad een duidelijke introductie gegeven en is het eenvoudig om leuke locaties te vinden die het bezoeken waard zijn. Doordat de stadsgids digitaal is, is het bovendien erg gemakkelijk om te zoeken op bepaalde namen, of plaatsen door de ingebouwde stadskaart.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Lonely Planet Travel  App
Lonely Planet Travel  App
Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden