Schiphol Amsterdam Airport App

Schiphol Amsterdam Airport App

Schiphol Amsterdam Airport App

Dit is de officiële applicatie van Amsterdam Airport Schiphol. Met deze applicatie kunt u alle (actuele) aankomende en vertrekkende vluchten bekijken. Van vandaag, gisteren en morgen. U kunt ook (push) notificaties ontvangen over statusverandering(en) van de door u geselecteerde vlucht(en). Samen met alle praktische Schiphol-reisinformatie biedt deze applicatie alles wat u nodig heeft om vanaf Schiphol zonder stress op reis te gaan.

 

Vluchten
In dit gedeelte kunt u alle vertrekkende en aankomende vluchten bekijken. Ook kunt u zoeken naar vluchten op basis van bestemming, vluchtnummer of luchtvaartmaatschappij.

 

Mijn vluchten
Als u een vlucht heeft gevonden kunt u deze makkelijk opslaan door de opslaan functie te gebruiken. De vlucht zal dan automatisch terug te vinden zijn in de “Mijn vluchten" sectie. Deze kunt u makkelijk benaderen door in het menu “Mijn vluchten” te selecteren. Ook zal uw eerstvolgende vlucht weergegeven worden wanneer u het scherm van rechts naar links veegt. Deze kunt u ook snel benaderen door op het icoon rechtsboven in de app te drukken. Ook krijgt u (push) notificaties als er iets verandert in de status van uw vlucht.

 

Parkeren
Wilt u dichtbij de terminal parkeren? Of wilt u voor een langere periode goedkoop parkeren?
Reserveer dan alvast een parkeerplek op een van de parkeerterreinen van Schiphol.

 

Winkelen
Bekijk de laatste Special Offer aanbiedingen en reserveer eventueel vrijblijvend alvast het product van uw keuze.

 

Plattegrond
Op de plattegrond vindt u gedetailleerde informatie over de aankomst- en vertrekhallen en de lounges op Schiphol. U kunt zoeken op categorie of op een specifieke winkel, bar of restaurant. U kunt ook gewoon door het totaalaanbod heen bladeren om te zien wat Schiphol allemaal te bieden heeft.

 

Verder kunt u in het nieuwe menu, dat te gebruiken is via de zijbalk aan de linkerkant of het menu icoon te drukken, de overige informatie vinden zoals informatie over bussen, treinen, bagage, faciliteiten, informatie op Schiphol en mijn profiel.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Schiphol Amsterdam Airport App
Schiphol Amsterdam Airport App
Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden