GTST Spring Levend App

GTST Spring Levend App

GTST Spring Levend App

Je hoeft GTST niet te missen deze zomer! In de cliffhanger zie je hoe het noodlot toeslaat voor één van de inwoners van Meerdijk. Maar… wie is dit? En wat is er gebeurd? Speel deze app en ontdek wie er nog Springlevend zijn!
De komende zeven weken krijg je een paar keer per week nieuwe aanwijzingen. Sommige informatie is vergrendeld. Ontgrendel deze aanwijzingen door spelletjes te spelen of door codes in te voeren. Deze codes kun je overal vinden: online, op radio, tv of op bepaalde locaties door heel Nederland. Houd dus GTST.nl, Twitter en Facebook goed in de gaten!
Heb je alle informatie van een week ontgrendeld dan verdien je een badge. Verzamel alle badges en maak elke week kans op schitterende prijzen!

 

Veel plezier met jouw ontdekkingstocht…. wie zijn er Springlevend?

DOWNLOAD NU DEZE APP >
GTST Spring Levend App
GTST Spring Levend App
GTST Spring Levend App
Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden