Netflix App

Netflix App

Netflix App

Netflix abonnementservice voor het streamen van films en tv-afleveringen op je Iphone of Ipad. Deze mobiele app van Netflix biedt altijd en overal de beste ervaring.

 

Hoe werkt Netflix?

• Voor een vast, laag maandbedrag kunnen Netflix-leden onbeperkt films en tv-series kijken.

• Met de Netflix-app kun je direct kijken naar zoveel tv-afleveringen en films als je wilt, zo vaak je wilt, en wanneer je wilt.

• Je kunt bladeren door een steeds groeiende collectie van duizenden titels en nieuwe afleveringen die regelmatig worden toegevoegd.

• Zoek naar titels en kijk direct op je telefoon of via een steeds uitbreidend aantal apparaten.

• Beoordeel je favoriete tv-series en films en vertel ons wat je goed vindt. Zo kan Netflix je helpen en de beste titels voor jou aanbevelen.

• Begin te kijken op een apparaat, en kijk verder op een ander apparaat. Ga naar netflix.com voor een lijst van alle tv's, gameconsoles, tablets, telefoons, Blu-ray spelers en settopboxen waarop je Netflix kunt kijken.

DOWNLOAD NU DEZE APP >
Netflix App
Netflix App
Netflix App
Iphone apps

Op Iphone Apps downloaden vindt je een selectie van Iphone Apps en Iphone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Iphone apps downloaden

Android apps

Op Android Apps downloaden vindt je een selectie van Android Apps en Android Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Android apps downloaden

Windows Phone apps

Op Windows Apps downloaden vindt je een selectie van Windows Phone Apps en Windows Phone Games op basis van populariteit, orginaliteit en/of betaalbaarheid.

Windows Phone apps downloaden